Bine ati Venit!

SC Eltrau SRL ofera consultanta financiara completa In vederea obtinerii de finantari nerambusabile prin accesarea fondurilor structurale. Realizam proiecte de finantare din fonduri europene fara a percepe plata In avans. detalii...

   SC Eltrau va pune la dispozitie cunostinte si experienta in business. Evaluam necesitati si oferim solutii. Asta stim sa facem bine.
      Una dintre activitatile noastre principale consta in obtinerea finantarilor acordate de institutiile Uniunii Europene, precum si a celor acordate prin programe ale Bancii Mondiale, Organizatiei Natiunilor Unite, Guvernului României, altor entitati finantatoare.
      Ce ne puteti solicita sau intreba? Orice! De la un sfat calificat si pâna la, de exemplu: intocmirea unui plan de afaceri, reprezentarea in fata organelor fiscale, realizarea unei diagnoze economice, organizarea si instruirea angajatilor, planuri de marketing si masuri de lobby, negocierea si redactarea de contracte comerciale, identificarea furnizorilor corespunzatori de produse sau servicii care va intereseaza etc. Cereti-ne solutii!
            Membrii echipei noastre sunt specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate si le face placere sa va consilieze cu entuziasm si atasament.